Asiakasrekisteri

Asiakkaiden tiedot

Kane käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Asiakastietoja ei luovuteta millekkään kolmannelle taholle. Kane Records sitoutuu noudattamaan henkilörekisterin salassapitovelvollisuutta.

Vaihto- ja palautusehdot

Yksityisasiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi pankkitilinumerosi sekä kopio Kanen tilausvahvistuksesta Palautusosoite: Kane Records Liisankatu 12 20810 Turku Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli kysyttävää niin soita suoraan Kanelle puh. 050 565 0087 Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen reijo@kane.fi tai postitse: Kane Records, Liisankatu 12, 20810 Turku Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.